PROČ JEZEPCŮV DENÍK?

Jezepec je náš maskot. Co je to za zvíře, poznáte snad všichni. Cizinci na trzích v něm vidí spíše psa nebo medvěda. Děti ho naopak poznají hned, jen někdy nevědí, jak ho pojmenovat. Takže pro jistotu - je to jezevec.

Jezepec nám pomáhá skoro od samého počátku. Je dílem Míši Režové. Mladé umělkyně, která má široký záběr tvorby a specifický styl. Chtěli jsme maskota, který bude k zákazníkům promlouvat osobitým jazykem. Hledali jsme ho zodpovědně. Do finále na maskota Janovy pece se dostal vlk a jezevec. Všelidové hlasování na Facebooku dopadlo jednoznačně.

Jezevce v lese kromě hajného nikdo neviděl. Mnoho o něm nevíme. Není tak profláklý jako králíci, kuřata nebo různá havěť ze ZOO. Náš Jezepec je morous z nory. Rád spí, rád jí a je líný. Má rád ironii a sarkasmus. Přesto se umí postarat o jezepčí rodinu a když má náladu, umí se i usmát. Jen se podívejte na krabičky s müsli, jak tam leží přežraný a spokojený.

Jezepec říká vše narovinu. Žádné vytáčky a zákulisní čachry. Nepodvádí a nešidí. Je stejný, jako naše müsli. Víte, co od něho máte čekat. Na nic si nehraje. Když mu dáte šanci, nezklame vás. Tak držte palce, ať nám to spolu klape.

Proč tedy Jezepcův deník? Protože příspěvky v deníku budou věcné, upřímné, sem tam snad vtipné a budou přicházet nepravidelně. Jako by je pro vás psal ten zatracený jezevec z nory.

 

Ve spolupráci s Jezepcem

Váš Jan

5
Načítám