MALINOVÉ NA PŘÁNÍ. ZAÚTOČÍ NA ČOKOLÁDOVÉ?

Už máte malinové? Kdy ho konečně budete mít? Na to se nás stále častěji ptali mnozí zákazníci i obchodníci. Dlouho jsme ho slibovali, hodně dlouho jsme ho ladili. Zdálo se nám, že to pořád není ono. Dali jsme mu čas a na výsledku je to znát, napovídají první ohlasy. Podaří se malinovému ohrozit pozici našeho nejpopulárnějšího čokoládového müsli?

Je to pár dnů, co malinové müsli obohatilo nabídku na našem e-shopu. Ukazuje se, že hlad po malinovém müsli byl skutečně velký. Někdo napoprvé zkusil krabičku, stálí zákazníci brali naši jarní žhavou novinku rovnou po kilech.

Maliny patří mezi nejoblíbenější lyofilizované ovoce. Přesto jsme je dosud v žádném našem müsli neměli. Dozrály až teď, a o to více stojí za to. Malinové müsli z Janovy pece je plné lyo malin a pekanových ořechů. Základ z bezlepkových ovesných vloček, medu a olivového oleje pečeme s kokosem, který díky tomu získá praženou chuť. Je to první müsli, v němž je kokos pečený. Přijde nám, že se výborně vyvažuje mírně nakyslou chuť malin. A s tím skvěle ladí kvalitní hořká čokoláda.

Maliny chutnají snad každému, navíc jsou zdravé. Při sušení mrazem neztrácejí na chuti, zachovávají si vůni i sytou barvu. A hlavně, jsou plné vitamínů, minerálů a živin, prospěšných zdraví. Vždyť maliny brali naši předci v dobách zhruba pět století nazpátek jako lék nebo jako povzbuzující prostředek.

Dnes odborníci malinám přičítají různé blahodárné účinky – díky vitamínu C posilují imunitu, obsahují vlákninu, antioxidanty, snižují krevní tlak, působí proti stresu. Cenný je obsah manganu, který je pro lidské tělo důležitý. Dokonce se uvádí, že maliny podporují hubnutí.

Před rokem jsme začali prodávat lyofilizované maliny a hned se staly hitem. Rychle dohnaly jahody, které jsou jedním z nejchutnějších druhů lyo ovoce.

Poptávku po našem malinovém müsli testoval i jeden bezobalový obchod. Ještě to nebyla úplně doladěná verze, ale chutnala. Záleží jen na vás, našich zákaznících, jak se malinová novinka ujme. Dožene naši vlajkovou loď - pečené čokoládové? Těším se na váš ohlas.

Váš Jan

5
Načítám