BUDETE PROSÍM KOLEM PŮL OSMÉ DOMA?

Hlavně držte kvalitu a nikdy z ní neslevujte. Děláte to dobře, jen tak dál. Vaše müsli je skvělé, je první, co chutná i našim dětem. Rodina je na müsli z Janovy pece závislá, žádné jiné nám už nechutná. Objevili jsme ho u známých, jen se po něm zaprášilo, hned jsme si ho také objednali.

Taková a další slova chvály slyšíváme pravidelně ve čtvrtek večer, kdy krabičky a „kilovky“ s pečeným müsli z Janovy pece rozvážíme do domácností po celé Praze. Je to přirozené, že lidé nešetří chválou. Přece si neobjednají zboží, aby pak „brblali“, když ho dostanou až ke dveřím domu. Často jezdíme za věrnými zákazníky a každému je samozřejmě milé, když jeho výrobky někdo chválí. Někteří lidé se podivují, že takovou nadstandardní službu jako drobný výrobce poskytujeme. A že se nám to nemůže vyplatit.

Zboží dovezeme každému, kdo bydlí na území hlavního města. Objednávky nad 1000 korun vozíme zdarma, u menších je závoz zpoplatněn 100 korunami. Chce to dobře naplánovat, když máte mezi 19 a 21 hodinou stihnout řadu domácností po různých koutech Prahy. Rozkopané ulice a věčné dopravní zácpy nám to vskutku neusnadňují.
Závoz po Praze děláme od samotného zrodu Janovy pece. Začali jsme s ním před pěti lety, ještě dříve, než na český trh nastoupili velcí hráči v rozvozu potravin. S nimi nechceme soutěžit, nemůžeme expandovat do dalších měst, i když bychom rádi, v našem případě nejde o rychlost doručení. Naše měřítka jsou jiná.
Dovezeme až na práh domu zboží, za které si jako výrobce plně ručíme. V tom je náš přístup jedinečný.

Váš Jan

5
Načítám