SLIBY SE MAJÍ PLNIT O VÁNOCÍCH.

Proto ořechové je tady! Naše První Pečené Müsli OŘECHOVÉ je to pravé pro vánoční zobání. V novince z Janovy pece je pět druhů ořechů: kešu, mandle, pekany, lískáče a para ořechy.

Vlajkovou lodí Janovy pece je pečené čokoládové müsli. Není divu, že směs ovesných vloček pečených s medem a olivovým olejem, zdobená belgickou čokoládou a doslova nadupaná ořechy, u našich zákazníků vítězí. Často se nás lidé také ptají, proč se vlastně toto nejoblíbenější pečené müsli nejmenuje oříškové, když je v něm tolik různých ořechů. Hoblinky pravé belgické čokolády jsou ovšem základem této směsi a na tom nechceme nic měnit. Ale ne každý je milovníkem čokolády. Musí to být piplačka ji ze směsi vybírat :)

U nás platí, náš zákazník, náš pán. Vyslyšel jsem tedy přání některých zákazníků, jestli by nešlo dělat müsli jen oříškové. Bez čokolády a bez kokosu, který někdo také nemusí. Už dříve jsem to slíbil a od Janka Ledeckého víme, že „sliby se maj plnit o Vánocích". Takže tu pro vás máme předvánoční novinku - PRVNÍ PEČENÉ MÜSLI OŘECHOVÉ. Ořechy jsou symbolem Vánoc, čili je to ta pravá chvíle.

Ořechy jsou ale také symbolem zdraví. Denně jich máme sníst aspoň hrst. Babička mně často podstrkovala různé ořechy, že jsou dobré na paměť. Nejen to. Kešu jsou bohaté na vitamíny B1 a B2, které je vhodné dodávat tělu, vystavenému velké únavě a stresu. Podobně para ořechy obsahují hodně vitamínu B1 a jeho přísun se doporučuje lidem, kterým selhává paměť, jsou podráždění a špatně se soustředí. Ač mandle jsou hodně tučné, snižují cholesterol. Jsou bohaté na všechny základní živiny. Věděli jste, že jsou i významným zdrojem vápníku? Lískové oříšky jsou zase dobré na oči. Pekany prospívají našim srdcím.

A proč se novinka jmenuje první pečené ořechové müsli? Ořechové müsli z Janovy pece je originální i v tom, že ořechy pečeme spolu s ovesnými vločkami, a na chuti je to znát. Název ořechové naprosto sedí - s ořechy opravdu nešetříme. Tvoří přesně celou čtvrtinu obsahu krabičky!

Váš Jan

5
Načítám