BLOG

JE MÜSLI VHODNÉ PRO DIABETIKY?

Často se nás ptáte, jestli müsli z Janovy pece je vhodné i pro jídelníček diabetiků. Víme, že mezi našimi zákazníky jsou i lidé s cukrovkou, fundovanou odpověď my sami ale dát nemůžeme. Požádali jsme proto odbornici MUDr. Václavu Kunovou o odpověď na otázku, zda müsli může obohatit jídelníček diabetiků nebo by se mu měli raději vyhýbat.

ČÍST VÍCE

JANOVA PEC SLAVÍ DESET LET

Před deseti lety se u nás nedalo koupit kvalitní pečené nebo „zapékané“ müsli. Když jste takové chtěli, museli jste si ho sami doma vyrobit. Koloniálů a prodejen s farmářskými potravinami bylo pomálu, trhy se pozvolna rozjížděly. A to byla ideální doba pro rozjezd Janovy pece.

ČÍST VÍCE

PROČ NEMÁME ZÁSILKOVNU?

U nás si můžete vybrat mezi několika způsoby přepravy vašich objednávek. Pro „sousedy“ máme osobní odběr v manželčině cukrárně Mučenka na Praze 6. Dále každý čtvrtek večer sami rozvážíme pražským zákazníkům objednávky až domů, což je velmi unikátní služba, kterou děláme už od našeho začátku.

ČÍST VÍCE

OPRAVDU HNOJÍ EKOZEMĚDĚLCI V NOCI?

Určitě jste někdy slyšeli otřepaný „vtip“ o tom, jaký je rozdíl mezi normálním a ekologickým zemědělcem. Ten první prý stříká a hnojí přes den, ten druhý v noci. Říkají to lidé, kteří si myslí, že BIO je podvod.

ČÍST VÍCE
5
Načítám